Szymeczekk_ 0 Posted February 23, 2023 Wardf, ss brelooma niestety nie mam liczę się ze strąceniem pokemona ale w poprzednim temacie na załączniku jest widać posiadanie pokemona wraz z itemem. jeżeli nie można nic zrobić z przywróceniem brelooma prosiłbym chociaż o przywrócenie itemka pozdro Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted February 23, 2023 Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
Szymeczekk_ 0 Posted February 23, 2023 to nie wiem co mam zrobic, sa swiadkowie jest dudu ktory ze mna walczyl jest focus sash na screenshocie a u mnie na koncie zadnego nie ma moge prosic tylko o litosc i oddanie itemku Share this post Link to post Share on other sites
Flasz 0 Posted February 23, 2023 bez ss za duzo nie osiagniech szczerze swiadkowie ci nic nie pomoga Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted February 24, 2023 Dobra widzę już na starym temacie tego sasha... w 5 pixelach na krzyż... Leci do EC. Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites