missti 3 Posted March 17, 2023 gracz Xdepoxemons napisal do mnie zeby mu pomoc cos przy domku nwm i napisal ze mam sie tepac wbugowalo mnie do portalu z ktorego nie da sie pisac msg ani czat nie działa nie da sie z tego wyjsc bo zabudowal ominelo mnie kilka eventow i hh smurfuz kapiszi i snaki tam byli z pokemonsem wiedza ze nie moge wyjsc ale nie pomoga smutek i tyle Share this post Link to post Share on other sites
missti 3 Posted March 17, 2023 juz mnie ktos wytepal na spawn po napisaniu posta inaczej nie udało by mi sie wyjsc moja wina ze chce kazdemu pomoc kazal mi tpa no trudno hepy hidden mnie mina szkoda ze 70 % serwera to toxsyczne osoby Share this post Link to post Share on other sites
Kapiszi 7 Posted March 17, 2023 (edited) niestety nie mam komendy zeby cie wytepac, wiec jedyne co moglo ci pomoc to ktos z taka mozliwoscia, jak bym mogl to bym pomogl Edited March 17, 2023 by Kapiszi Share this post Link to post Share on other sites
XDpokemons 6 Posted March 17, 2023 Co xD? x2 Burmistrz PCV x2 Członek E4 Następny Lider sali Flying Share this post Link to post Share on other sites
missti 3 Posted March 17, 2023 xdpokemons napisales mi tak ze niby mam ci cos pomoc przy domku i ze mam tepac zrobiles portal na dzialce obudowales go z obu stron i nie obchodzilo cie ze nie moge wyjsc ze byly eventy i hepy hidden i tak mnie nie chciales wypuscic powines dostac bana za to za bugowanie graczy w portalach kapiszi wlasnie ze mogles jakos nikt nie napisal do admina zeby mnie wytepal z tamtad albo przynajmniej do halpera bo u mnie zadno pisanie na czacie ani mas ani kmendy nie dzialaly powines dostac za to bana xdpokemons Share this post Link to post Share on other sites
XDpokemons 6 Posted March 17, 2023 2 godziny temu, missti napisał: xdpokemons napisales mi tak ze niby mam ci cos pomoc przy domku i ze mam tepac zrobiles portal na dzialce obudowales go z obu stron i nie obchodzilo cie ze nie moge wyjsc ze byly eventy i hepy hidden i tak mnie nie chciales wypuscic powines dostac bana za to za bugowanie graczy w portalach kapiszi wlasnie ze mogles jakos nikt nie napisal do admina zeby mnie wytepal z tamtad albo przynajmniej do halpera bo u mnie zadno pisanie na czacie ani mas ani kmendy nie dzialaly powines dostac za to bana xdpokemons Dalej niewiem o co ci chodzi XDD coś ci się śniło czy coś ? x2 Burmistrz PCV x2 Członek E4 Następny Lider sali Flying Share this post Link to post Share on other sites
Kapiszi 7 Posted March 18, 2023 moglbym ale zadnego admina nie bylo Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted March 18, 2023 Blokada na obsydian ustawiona. Również będę musiał najwyraźniej zablokować odpalanie takich portali... Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
missti 3 Posted March 18, 2023 (edited) Edited March 18, 2023 by missti Share this post Link to post Share on other sites
XDpokemons 6 Posted March 18, 2023 43 minuty temu, missti napisał: to nie ja x2 Burmistrz PCV x2 Członek E4 Następny Lider sali Flying Share this post Link to post Share on other sites
kosal1v3 19 Posted March 18, 2023 Wszystko to jedna wielka konfabulacja Pokemons by tak nigdy nie zrobil Lider Dragon od 23.08.2023 - 26.04.2024 Członek E4 od 11.10.2024 - xx.xx.xxxx Burmistrz /Warp Pc4 G.O.A.T Share this post Link to post Share on other sites
smurfyz 12 Posted March 18, 2023 nie przypominam sobie takiej sytuacji uwazam ze tak szanowany gracz jak XDpokemons nigdy by tak nie zrobil Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted March 18, 2023 @XDpokemons To dlaczego ciebie dać na minimapie. Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
XDpokemons 6 Posted March 18, 2023 To pomyłka x2 Burmistrz PCV x2 Członek E4 Następny Lider sali Flying Share this post Link to post Share on other sites
Kicak 0 Posted March 24, 2023 W dniu 18.03.2023 o 18:50, Wardf napisał: @XDpokemons To dlaczego ciebie dać na minimapie. zamiast się pytać to od razu pakuj do pierdla go Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted March 24, 2023 Kicak wiemy że nie lubisz pokemonsa przez miasto PCV, ale po co wracać do czegoś z przed tygodnia xd Share this post Link to post Share on other sites