Troll557 2 Posted Friday at 04:11 PM NIck:Troll557 Czas trwania bana: perm ban Bana dostałem ponad rok temu i nikt się nawet nie zainteresował moimi poprzednimi prośbami o unbana. Uważam że powinienem dostać unbana już po takim czasie i że mineło już na tyle czasu żebym się zmienił. Jeszcze raz bardzo przepraszam WSZYSTKICH. Mam nadzieję że to nie koniec mojej przygody na tym serverze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lord123mati 0 Posted 12 hours ago W dniu 3.04.2026 o 14:48, lord123mati napisał: Mój Nick/lord123mati Za co dostałem bana :za używanie cheat Od kogo nie wiem czas : na zawsze Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: po prostu już nie będę hetował i przepraszam za to. i obiecuje że nie użyje już żadnego cheta przemyślenia że oszukiwanie jest fajne ale do czasu gdy wiąże się z chciwością gracza albo z chęcią pozyskania dóbr materialnych wy nie legalny sposób chciałem mieć lepsze ity ale nie umiałem znaleźć trud mnie przechytrzył i sprowadził do wzięcia innych środków znanych jako hack przemyślałem te słowa i proszę o od bonowanie mnie . a jak nie przerwę przygody z pixelmon.pl to z chęciom dostosuje się do regulaminu. Quote Share this post Link to post Share on other sites