ManiekPlywak 1 Posted August 24, 2023 Siemka, dzisiaj zalogowałem się na serwer i chciałem zawalczyć ze znajomym. Podczas szukania pokemonów zauważyłem że nie ma mojego grimmsnarla. Miałem dwa co pokazuje na ss. Oba miały taki sam mvs jedyne czym się różniły to ivs. W poście dołączam SS z dowodami na posiadanie. Na dodatek sporo graczy wie że takiego miałem jeśli były by wątpliwości. https://imgur.com/a/Nd8RKWt Handler top1 snorlaxa Share this post Link to post Share on other sites
emilka2009 3 Posted August 24, 2023 oszust, on kłamie Share this post Link to post Share on other sites
FilipekEVER 2 Posted August 24, 2023 nigdy w zyciu nie widzialem takiego pokemona nie mial go klamie. A jesli mial to dalej ma Share this post Link to post Share on other sites
ManiekPlywak 1 Posted August 24, 2023 4 godziny temu, emilka2009 napisał: oszust, on kłamie 5 godzin temu, FilipekEVER napisał: nigdy w zyciu nie widzialem takiego pokemona nie mial go klamie. A jesli mial to dalej ma Nie chce mi się z wami kłócić. Udowodniłem że posiadałem tego pokemona. Takie odzywki nie mają sensu. Pokemon mi znikł i czekam na jego zwrot. Handler top1 snorlaxa Share this post Link to post Share on other sites
Widzek 19 Posted August 25, 2023 Widzialem jak ostatnio pisal na chacie ze sprzedaje pokemony z linkiem do imgura i tam byl ss tego grimmsnarla, wiec raczej go posiadal 1 Share this post Link to post Share on other sites
FilipekEVER 2 Posted August 25, 2023 20 godzin temu, ManiekPlywak napisał: Nie chce mi się z wami kłócić. Udowodniłem że posiadałem tego pokemona. Takie odzywki nie mają sensu. Pokemon mi znikł i czekam na jego zwrot. Według art. 54 Konstytucji Rzeczypospolitej Polski wolność słowa to wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji przynależna każdemu. Prawo do wolności słowa przysługuje człowiekowi, niezależnie od tego, jakie stanowiska zajmuje i jakie poglądy reprezentuje. Share this post Link to post Share on other sites
Dawidek666 0 Posted August 26, 2023 21 godzin temu, FilipekEVER napisał: Według art. 54 Konstytucji Rzeczypospolitej Polski wolność słowa to wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji przynależna każdemu. Prawo do wolności słowa przysługuje człowiekowi, niezależnie od tego, jakie stanowiska zajmuje i jakie poglądy reprezentuje. wotahellll 💀 Share this post Link to post Share on other sites
ManiekPlywak 1 Posted September 5, 2023 W dniu 25.08.2023 o 21:11, FilipekEVER napisał: Według art. 54 Konstytucji Rzeczypospolitej Polski wolność słowa to wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji przynależna każdemu. Prawo do wolności słowa przysługuje człowiekowi, niezależnie od tego, jakie stanowiska zajmuje i jakie poglądy reprezentuje. Artykuł 212 Kodeksu karnego brzmi: ,,§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Handler top1 snorlaxa Share this post Link to post Share on other sites
FilipekEVER 2 Posted September 6, 2023 przeczytaj to co wyslales uwazne raz jeszcze Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted September 9, 2023 Eh... Zanim będziecie ciskali przepisami, to poczytajcie też ich interpretacje... Zwrócone 64 Box. Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites