emilka2009 3 Posted August 20, 2023 Witam w tej propozycji chce zaznaczyć coś co można rozpatrzeć, wglądnąć, wmyślić się, wdrążyć się, zapoznać się, wgryźć się, przeanalizować, wdać się w szczegóły, zanalizować, zgłębić, ruszyć rozumem, wejść w szczegóły, wgłębić się, przyjrzeć się, zbadać, wejrzeć, wziąć coś pod lupę, ruszyć konceptem. A mowa o burmistrzach, rozumiem że jest budowana mapa aczkolwiek server słynie z tego że lepsze pokemony lub stworki niespotykane na mapie pojawiają sie w tak zwanych kostkach. Aby dane kostki były otwierane zarządzali tym burmistrzowie, a jak widać aktualnie takowych na serverze po prostu niema... Moge przytoczyć jakie kostki zostały otworzone w przeciągu ostatnich dwóch tygodni, lista będzie trochę obszerna więc prosze się skupić. O to lista: pcd ( tak to chyba tyle) postaram się też podać aktualna listę aktywnych opiekunów może nie mam komendy /seen, ale postaram się wypisać. A więc do aktwynych burmistrzów należą: Krajgutokocur, Szeftotalny, zeb. Na potwierdzenie spytałem społeczności servera pixelmon(kropka)pl kto jest jeszcze aktwyny po za tą trójką, odpowiedź była jednogłośna co potwierdzi wiadomość moderatora tego servera o godznie 16:03 dnia 20 sierpnia 2023 roku. O to ona-https://imgur.com/a/CD0JIa9 . Przypomnę tylko że na serverze posiadamy miasta takie jak (wraz z kordynatami) : https://imgur.com/a/DSzmCGe . Z moich prostych obliczeń matematycznych wychodzi na to, że jest 15 miast a tylko 3 burmistrzów jest jak kolwiek aktywnych, czyli 15-3=12, czyli posiadamy aż 13 miast wolnych kostek bez burmistrzów(okej nie wszystkie miasta nadają sie na nadawanie rangi ,,Burmistrz'', lub nie posiadają kostek. Aczkolwiek budzi to pewien respekt) Drogą dedukcji chciałbym, aby na serverze zaszły pewne zmiany bo wprowadza to ludzi do skakania po drzewach i zatrzymywania rozwoju graczy, ponieważ każdy musi grać tym samym pokemonem który jest dostępny na ogół do złapania a nikt nie może złapać w zapragnionej kostce swojego nazwijmy to ,,sztosa''. Moje propozycje to: 1.Nadanie rang dla kompetentnych trenerów. 2.Nadanie dla jednego z graczy uprawnień do wszystkich miast, aby co kolwiek się działo w tych miastach. 3. Oddania mi latających wysp albo dania mi warp pc(lol) 4. nie wiem w sumie już ale na pewno da się znaleźć jakieś rozwiązanie tego problemu... Mowa końcowa Rozumiem że jest nowa mapa w trakcie budowy ale czekamy czekamy i no do trzech razy sztuka... czekamy(po ostatnich wiadomościach wardfa na discordzie, pozwólcie że przytoczę: ,, Wardf — 17.08.2023 02:08 Jest w budowie, ale były małe opóźnienia z natury prawnej. Tak, aby teraz dać jednoznaczny termin to wolałbym nie dawać. Nie jestem pewny w 100% czy będzie prawidłowy, ale z pewnością dam znać jak będzie już blisko.'' Kostki i miasta mogą się zmieniać. Mam taką nadzieje że ten post zostanie poważnie rozpatrzony i że nie pisałem tego na darmo. Dzięki za wysłuchanie i prosze o rel +1 i takie tam pod postem może zobacza hi hi ha ha ho ho :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emilka2009 3 Posted August 20, 2023 oj ale dobrze ktoś napisał ++!+!+!+!+111!+!!1+!111 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dawidek666 0 Posted August 20, 2023 Dobrze napisane🥰🥰🥰🥰 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Teffex 4 Posted August 20, 2023 dobrze napisane😍😍 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Teffex 4 Posted August 20, 2023 zgadzam sie w 100% 👍 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hayer 8 Posted August 20, 2023 Kocham cie Emilka vote Emilka Emilka same fakty słuchajcie się Emilka Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubixzkk 0 Posted August 20, 2023 Brat reluje 😯😯 Quote Share this post Link to post Share on other sites
top3 12 Posted August 20, 2023 jezu jak on reluje kocham stomil 🧛♀️ Quote Lider BFWlascicielDomu x2, Water x2, Ghost, Rock, BFMIstrz Aren, Ice E4 zalozyciel najlepszej gildi na serwie NIP Legenda :G Share this post Link to post Share on other sites
kosal1v3 19 Posted August 20, 2023 rer ? 1 Quote Lider Dragon od 23.08.2023 - 26.04.2024 Członek E4 od 11.10.2024 - xx.xx.xxxx Burmistrz /Warp Pc4 G.O.A.T Share this post Link to post Share on other sites
Kuba112PL 8 Posted August 21, 2023 a ja sie pochwale trafem dzisiejszym pozdro 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flasz 0 Posted August 21, 2023 dobrze napisane emilcior B) z checia przygarne pcs/atlantis ;> Quote Share this post Link to post Share on other sites
kuba1282 1 Posted August 21, 2023 no to akurat prawda co do burmistrzow to oni nie istnieją w wiekszości jest w ciul miast a 3 burmow no troche lipa Quote Share this post Link to post Share on other sites