WitamSmoki 0 Posted May 29, 2023 Witam, chciałem sie odmienić z graczem keero w wymiane poszedł mój voucher na przelosowanie ivs, charizard z kamyczkiem do x oraz leftovers a ja dostalem xerne chcialem się odmienić po przemyśleniu lecz gracz ten po tym jak do niego napisałem uznał że wyjdzie z serwera na moim pasku widoczny jest owy xerneas, nie mam ss z trade niestety ale prosze o rozpatrzenie sprawy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Teffex 4 Posted May 29, 2023 (edited) 😨 a to nicpoń jeden😠 😡 Edited May 29, 2023 by Teffex 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
keroo 8 Posted May 30, 2023 (edited) Kto to taki keero nie znam typa xd Edited May 30, 2023 by keroo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted May 31, 2023 Z tego co rozumiem, nie było jakiś niedopowiedzeń oraz nieporozumień, więc tutaj odmiana jest tylko jeżeli obydwie strony się zgodzą na nią. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
mlamla 3 Posted August 23, 2023 Siema Smoki kiedy zejdziesz z Ice Quote Share this post Link to post Share on other sites