ziomson 4 Posted May 21, 2023 Witam, wczoraj 20.05 mój dobry kolega serwerowy dał mi informację, że moja działka na warp osiedle, z moją piękną budowlą została usunięta. Jak się o tym dowiedziałem, popadłem w amok i użyłem kilku niecenzuralnych słów na czacie ogólnym, ze względu na swoją frustrację. Ku mojemu zdziwieniu zostałem za to ukarany karą mute na 7 dni!!! Czemu ku mojemu zdziwieniu? Spieszę z wytłumaczeniem. Jeden dzień wcześniej graczowi Kapiszi została usunięta działka i również użył on 1:1 tych słów co ja, do wyrażenia swojej frustracji. Mimo to, nie został ukarany, bo tak jak powiedział Wolverine- usunięto mu działkę, można mu wybaczyć i nie dostał ani mute, ani warnow na sali. Czemu za te same słowa w tej samej sytuacji, ja zostałem ukarany, a gracz Kapiszi nie? Czasy denka miały minąć, a jak widać na tym przykładzie faworka dalej istnieje!! Domagam się zdjęcia kary mute i przeprosin za nieuczciwe potraktowanie. W załączniku wysyłam materiał dowodowy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted May 21, 2023 Skarga niezasadna. Nie usunięto żadnej działki, tylko jak rozumiem robisz sobie jakieś żarty i nadużywasz moich słów. Kloc ten jest taki sam już od ponad 3 miesięcy. Temat zamykam, bo widać wszystko na zrzutach ekranu. 1 Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites