missti 3 Posted April 16, 2023 (edited) wczoraj o godz 23 ktos mi dal jala nwm za co po pierwsze na eventy nie chodze wcale ale wczoraj chodzilo mi tylko zobaczyc co to za event pisalo zakaz setow a wieksza polowa ludzi miala sety i buty co dziwne nie dostali jala malo tego doszli do mety i chlop z setem dostal nagrode a ja na samym poczatku tego eventu za trzymanie bloka szkla co wylecial jak po27 rozwalal wejscie jala na 24 godz dlatego juz na zaden event nie pojde bo nie warto bo ludzie szukaja tylko pretekstu zeby mnie sie pozbyc z sali wyzywaja mnie na czacie cale dnie ja ich nie bo oni tylko chca mnie prowokowac burmistrza nie mam bo zdawalo mi sie ze przestana wyzywac i wymyslac klamstwa zeby mnie jalowali ale widocznie im mało Edited April 16, 2023 by missti Share this post Link to post Share on other sites
missti 3 Posted April 16, 2023 juz bylo praktycznie po evencie bo wszyscy byli na koncu a ja na poczatku a szklo wypadlo jak po27 rozwalil sciane i tez ja bugowac sie nie umiem to ja nwm co widzieli skakanie z blokiem szkla w lapce jal na 24 godz Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted April 16, 2023 Prosze missti, tutaj masz pięknego ssa jak sie bugujesz, obserwowałem cie z 5 min na /vanish, i od razu jak po27 od ciebie podszedł było bugowanie do następnych leveli. + dodatkowo z tego co wiem krajgu cie wcześniej dawał na spawna, a że nie posłuchałaś i dalej to robiłaś, to kara jak najbardziej słuszna. Share this post Link to post Share on other sites
missti 3 Posted April 16, 2023 i co z tm ss widac na nim jak probuje wskoczyc nie rozumiem tylko tyle wiem ze wczoraj spamiles zeby mi dali degrada 1 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted April 16, 2023 missti, jak sie przyjrzysz to widać że masz blok szkła w ręce i sie poprostu bugujesz, a temat zamykam, bo nie ma już co więcej mówić, następnym razem po prostu się nie buguj. pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites