MufinowskiPL 15 Posted March 21, 2023 Witam! Wczoraj dokładnie o godzinie 22:24 rozpoczęła się wiosna, dlatego powitamy ją niesamowitym wiosennym konkursem plastycznym!Jaki jest temat? Wykonaj pokemona w wersji wiosennej, albo z wiosennymi dodatkami/elementami!Metoda wykonania: dowolność, możecie narysować, malować, ulepić, albo zrobić w programie komputerowym, dowolność! (nie zaliczam ai i tego typu rzeczy)Zasady:-Konkurs trwa do 29.03.2023 do 20:00 -Na pracy musi być wasz nick i napis pixelmon.pl Nagroda:Niespodzianka, ale mogę powiedzieć, że sponsoruje je administracja! są 3 miejsca! Zapraszam do udziału! Serdecznie zapraszam do udziału! Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted March 21, 2023 XxXredXxX oraz tomiszon132 zasada była wykonaj pokemona a nie wklejenie go z internetu i dorysowanie kwiatkow czy wklejenie drzew, takze musicie swoje prace zmienic. Share this post Link to post Share on other sites
ryooo_v 0 Posted March 23, 2023 Program do rysowania: ibis paint X Share this post Link to post Share on other sites
Carloseqq 1 Posted March 26, 2023 (edited) Wiosenny Greninja Edited March 26, 2023 by Carloseqq 1 Share this post Link to post Share on other sites
megaM 1 Posted March 28, 2023 praca robiona z samych kształtów typu trójkąt, kwadrat, koło itp (nie licząc cieni bo cienie ręcznie) w programie photoshop Nie jestem furrasem Share this post Link to post Share on other sites
Malwi1 || Flynn 0 Posted March 28, 2023 Witam wszystkich! W załączeniu podsyłam swój pomysł na wiosennego pokemona - Leafeona który wraz z rozpoczęciem wiosny zakwitł i "odrodził" się po mroźnej zimie B) Życzę powodzenia pozostałym uczestnikom, jesteście świetni! Buziaki, Flynn❤️ PS. W razie wątpliwości mogę podesłać link do time-lapsa z powstawania pracy. Share this post Link to post Share on other sites
awenn 4 Posted March 28, 2023 Dzieńdobry Steenee na łące robiona w photopea Share this post Link to post Share on other sites
zjebstrike 36 Posted March 29, 2023 Praca ulepiona z plasteliny + ozdobienie tła z różnych rzeczy https://imgur.com/a/VMlGjtZ Ulepiony zmyślony pokemon to żabka (Shockofrog Xd) której umiejętnością główna jest paraliżowanie przeciwnika przy każdym kontakcie Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted March 29, 2023 Konkurs zamknięty. prace będą wkrótce ocenione. Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted March 29, 2023 Wyniki Plastycznego Konkursu Wiosennego! 1 miejsce-Malwi-Świetny i oryginalny pomysł na pokemona 2 miejsce- Megam-Ciekawy i oryginalny pomysł na wykonanie 3. miejsce- Zjebstrike-Oryginalny i ciekawy sposób wykonania oraz pomysł Zwycięzcom serdecznie gratulujemy i Po nagrodę proszę zgłosić się do Wardfa 🙂 W jury były 2 osoby które oceniały. Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted March 30, 2023 1 Miejsce - Do złapania 1 Ultra Bestia do wyboru (1 lvl) + 200pp (Ultra bestia odebrana) 2 Miejsce - 1x Kupon do zmiany natury u zwykłego pokemona + 200 pp 3 Miejsce - 1x PP Max + 100 pp. Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites