Qubik18 0 Posted yesterday at 07:36 PM (edited) Zgadzam się z Hayerem/Anonimowym Graczem Precz Komunie i FAWORYZACJI DLA ADMINISTRACJI (DENEK WRÓĆ) EDIT: Oraz szanuje za odwagę napisania czegoś takiego Edited yesterday at 07:51 PM by Qubik18 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AshKeczum 0 Posted yesterday at 07:50 PM wystarczy przywrocic denka do wladzy i bedzie spokoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted yesterday at 09:36 PM Nie chodziło mi o tym, że ukrywasz się za mulciakiem jako, że tylko te konto to twoje, a donosy są twoje aka anonimowego gracza. Screen, który podałeś dotyczący główek jest z konwersacji między tobą, a mną. 1. Była, tylko jedynie w części administracji, bo każdy z administracji mógł się podjąć. Jedynie nie było publicznie z prostego powodu. A. Jest to hostowane na moim serwerze prywatnym NAS na którym również trzymam pamiątki rodzinne, np. zdjęcia, itp. Nie dałbym osobie mało mi znanej dostępu do czegoś, co jakby nie mówić jest dość cenną rzeczą dla mnie. Czy sam dałbyś dostęp do swojego komputera/kont, które masz zapisane na tym komputerze mało znanej lub losowej osobie? Wątpie. Ale jeśli się myle, to podaj tutaj publicznie hasła do kont lub inne jakieś prywatne rzeczy, pewnie znajdą się zainteresowani. B. Jak wyżej wspomniałem jest to prywatny serwer, który nie jest ani finansowany, ani też powiązany z pixelmon, jedynie udostępniam go do niektórych funkcji, gdyż nie chce, aby gracze czekali diabli wie ile na naprawę czegokolwiek, jeśli takowa była potrzebna. C. Administracja sama mnie do niego skierowała lub nieodpowiadała na prośby jakiekolwiek związane robieniem czegoś z botem. Nie ja wybrałem osobę, więc ciężko tutaj jednoznacznie stwierdzić jakąś faworyzacje. Jak stwierdziłęm w wcześniejszym poście oraz wcześniej na discordzie faktem jest to, że nie udostępniłem informacji o projekcie publicznie i nie dałem do niego dostępu poza administracją, co można traktować jako nie fair w stosunku do graczy, ale nie jako faworyzacja. 2. Na rozmowie na discordzie twierdziłem, że była wydana według ustalonej nagrody, nie stwierdziłem, że nie była lub była manipulowana. Jedynie, że o ile dobrze pamiętam, to miała taką naturę. Nie muszę raczej pamiętać każdego detalu każdej rzeczy. 3. Nie stwierdziłem tego po 20 minutach, a po tym opisałem jak wyglądał początek związany z botem. 4. Informator aka Hayer, bo jak wcześniej wyżej napisałęm screen, co pokazujesz jako dowód od informatora jest z prywatnej konwersacji między tobą i mną. Była na to odpowiedź na VC pixelmona publicznej, bo nie była to pierwsza propozycja z twojej strony o tej treści oraz była pisana przez 2 inne osoby, które dostały taką samą odpowiedź, co podałem w wcześniejszym poście. 5. Ma to znaczenie takie, że jest to nawracanie do starej dramy jedynie po to, aby podgrać aktualną. Czy jeśli osoba kopiowała, zrobiła coś innego i znowu wytknął byś jej kopiowanie, to byłoby to uczciwe? Raczej odpowiedzią na to pytanie jest nie. 6. Nie była to manipulacja, a jedynie stwierdzenie jak wyglądała sytuacja. Sprawdzasz sobie w AI Google czy odpowiedzialność zbiorowa jest etyczna, ale bez kontekstu całości oraz samej kwestii związanej z odpowiedzialność za własność wpółną, inaczej mówiąc jest to niedoprecyzowany, aby nie zarzucać zmanipulowany argument pod swoją argumentacje. Aby nie przycinać odpowiedzi "AI", które nie zawsze ma racje daje link odpowiedzi. W tym przypadku spełnia wszelkie warunki dopuszczenia odpowiedzialności zbiorowej, gdyż było to związane z wspólną własnością gildii oraz żaden z członków gildii (nie licząc tych z banem) nie mieli ograniczonych praw, wpływu czy możliwości budowy czy wykonania czynności. Polecam spojrzeć na punkt 3, który również tutaj podam w postaci screena: https://chatgpt.com/share/694aff60-88d0-8012-a60f-17ca1a7ec5e4 No chyba, że chcesz mi teraz powiedzieć, że gildia czy lider jest niekompetenty/tna i nie panuje nad członkami swojej gildii. 7. Nie było zbytnio sytuacji, abym nie był na serwerze lub czegoś nie robił na serwerze w tamtym okresie. Jedynymi sytuacjami kiedy mnie nie było, to były dni w których pracuje na dyżurze 12 godzin. Samo stwierdzenie to ogólnie było używane jako stwierdzenie, że nie tworze rzeczy, które są potrzebne na serwer w tamtym okresie. Problem tylko polegał wtedy na tym, że nie miałęm jak zrobić czegoś, co gracze czy administracja chciała. Brak kodu źródłowego = brak możliwości działania. Dlatego też robiłem tyle oc mogłem. 8. Pewien członek administracji właśnie przyznał, że popierdolił dosłownie sprawy, bo Xerneas o którym mowa był za ranking i nie było gróźb żadnych czy dziwnych krzywych akcji, bo legenda ta była publiczna, gdyż na czacie było mówione co dostał dokładnie. Na dowód mam to: Screen 1(Kwestia umawiania nagrody, którą każdy mógł uzyskać, jeśli łapał przez 2024 cały rok. Było umawiane w dniu publikacji nagrody): Co do gróźb, to nigdy nie dałem sobie grozić. Dla przykłądu masz tutaj logi z jeszcze 2018, gdzie dosłownie po próbach gróźb z strony gracza Riedel, który był wtedy championem został dosłownie wyjebany z tej pozycji. https://pastebin.com/Xj0k91at . Aby było zabawnie trzymam to od tamtego czasu, aby dawać osobom, co próbują i wskazówkę, aby przemyśleli 2 razy zanim dokończą swoją myśl w takim temacie. 9. Nie stwierdziłęm nic na temat tego, że nie było tak, że mnie tym męczył. A jedynie stwierdziłęm zakłamanie w twojej wypowiedzi, gdyż jak sam napisałeś "których wtedy nie było", a były 2 lub 3 o ile dobrze kojarze. Na pewno był 1 u Mufina i 1 z sms-shop, bo denek jeszcze dał to do durnej loterii na święta. Podsumowując. Twierdzisz, że ja stosuje "Cherry Picking", a wygląda to tak jakbyś ty ją stosował razem z inną techniką, czyli zwykłego kłamania lub przekazywania takowego dalej. Jedyne co robie tutaj, to wskazuje na błędy i przekłamania. Przyznać się do winy tam gdzie faktycznie zawiniłem się już 3 razy przyznałem w przypadku nagrody taki_fajny. Na przyszłość również nie będę najzwyczajniej używać prywatnych rzeczy lub środków do rozwoju serwera, bo chęć chronienia swoich prywatnych rzeczy najwyraźniej również jest źle odbierana. Natomiast nie będę już więcej odpisywać na ten post i inne tego typu z prostego powodu. Zamiast zajmować się serwerem i rzeczami co mam zrobić, np. Prezentami z listów, to piszę na odświerzanie rzeczy, które przy już wcześniejszych przyznawaniach się do winy wyglądają jak zwykłe kręcenie dramy dla dramy i wypominaniem. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
Kacperski654 7 Posted 12 hours ago nowa czapeczka asap go go Quote Były lider sal: GRASS PSYCHIC BFMistrzAreny Water DRAGON ELECTRIC E4 x3 BUG GROUND BFPanSalonu Champion Flying Share this post Link to post Share on other sites