Widzek 19 Posted March 13, 2023 (edited) Wywalenie krajga z helpera Dowodzik: mute za 'ky' Edited March 13, 2023 by Widzek 3 2 Share this post Link to post Share on other sites
SweatyMaks 3 Posted March 13, 2023 Popieram Sytuacje 3 Share this post Link to post Share on other sites
smurfyz 12 Posted March 13, 2023 Perm mucik za ky oj to jest to pozdrawiam cieplutko krajga 3 Share this post Link to post Share on other sites
Meyung 26 Posted March 13, 2023 Wyjaśni mi ktoś gdzie jest te omijanie muta? Gdy chłopak na Widzewiaqu nie ma muta? 3 Share this post Link to post Share on other sites
Tbonev2 2 Posted March 13, 2023 Wsadziłem se palec w dupe i śmierdzi 😂 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Meyung 26 Posted March 13, 2023 (edited) Chciałbym dodać że dostał po tej sytuacji kolejnego muta na drugie konto ''widzewiaq'', z tym samym powodem. ''Omijanie muta'' To było te omijanie muta czy nie było go wreszcie na SzefieTotalnym? :)) Edited March 13, 2023 by Meyung 2 Share this post Link to post Share on other sites
Widzek 19 Posted March 13, 2023 13 minut temu, Meyung napisał: Chciałbym dodać że dostał po tej sytuacji kolejnego muta na drugie konto ''widzewiaq'', z tym samym powodem. ''Omijanie muta'' To było te omijanie muta czy nie było go wreszcie na SzefieTotalnym? :)) Stary on przewiduje przyszłość 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dziki_Konik_XD 22 Posted March 13, 2023 (edited) jak krajgu nie wie co sie dzieje chyba wokol niego, oderwanie od rzeczywistosci Edited March 13, 2023 by Dziki_Konik_XD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Hayer 8 Posted March 13, 2023 Krajgu odniesiesz się? Share this post Link to post Share on other sites
Patro1029 2 Posted March 13, 2023 Co do całego wątku, to jest już ustalone, słowa kys i pochodne (ky5, ky) będą karane perm mutem, nigdy nie wiemy kto siedzi po drugiej stronie i jak zareaguje. Od siebie mogę dodać, że omijanie kary też jest i będzie karane na zasadzie kara wyżej, tj. w tym przypadku perm mute i jail na 7 dni, także i tak obyło się bez jaila... Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted March 14, 2023 Przeniosłem temat, bo to nie propozycja, a jak już skarga.... Mute poszedł, bo było już mówione wielokrotnie np. na community metting, że za skróty jak kys będą muty. Po tym nagle zamiast kys zaczęliście pisać ky. Bądźmy poważni i nie róbmy z innych durniów, że nie wiemy co dane skróty oznaczają. Nigdy nie wiadomo, kto jest po drugiej stronie ekranu i jak zareaguje na różne wiadomości. Jedyny błąd jaki można tutaj zarzucić to nie jasny wystarczająco powód mute. Sam temat zamykam, bo raczej już został zresztą wystarczająco wyjaśniony na DSC. Co do kary, to pomyśle o skróceniu, ale sama w sobie jest zasłużona. 1 Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites