Wardf 2147483647 Posted February 21, 2023 Podanie o UnBan/UnMute: Krótko i na temat. Prawie każdy zasługuje na drugą szansę, więc jeśli dostałeś bana lub mute na zawsze napisz podanie według poniższego wzoru : Piszemy podanie według wzoru : Mój Nick/ID konta Discord : Za co dostałem bana : Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: UWAGA!: Pisanie nie na temat, dyskusje i inne posty zostaną usunięte. Spam o unbana nie przynosi rezultatów. Prośby o unmute czasowe zakazane - kara sama mija nawet jeżeli byłaby na miesiąc. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
XDpokemons 6 Posted March 29, 2023 Moj nick strzelbaa_#9704 Za co dostałem bana :Za dymanie oskipa na czacie ogólnym, bo jest f.. znaczy koksem Dlaczego powinniśmy ci zdjąć karę: Już go nie będe wyzywał bo już i tak go za bardzo życie skrzywdziło i nie tylko ja od tego jestem. Pozdrawiam. i Quote x2 Burmistrz PCV x2 Członek E4 Następny Lider sali Flying Share this post Link to post Share on other sites
Marisay 3 Posted May 16, 2023 Mój Nick/ID konta Discord : Γάλλος#5348Za co dostałem bana : Gif Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: Juz nie bede uwuśnie prosze o ub Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marisay 3 Posted May 22, 2023 W dniu 16.05.2023 o 15:59, Marisay napisał: Mój Nick/ID konta Discord : Γάλλος#5348Za co dostałem bana : Gif Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: Juz nie bede uwuśnie prosze o ub Aktualizuje apelacje dopisujac zmieniony nick(nie mialem mozliwosci edytowania poprzedniego postu) Γάλλος#1939 (zmiana nicku po zakupie nitro) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jansiu 5 Posted May 23, 2023 Mój Nick/ID konta Discord : DzonyMaKalesony#7017Za co dostałem bana : Nie mam pojęcia. Nagle dostalem bana i nie wiem kto i za co go nalozylDlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: Mysle ze na poczatku sensowne bylo by podanie powodu Quote Share this post Link to post Share on other sites
smurfyz 12 Posted June 19, 2023 Mój Nick/ID konta Discord :smurfyz#8233Za co dostałem bana :nagminna prowokacja, brak kultury, napedzanie toksycznej atmosferyDlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: minal juz miesiac nie przeklinalem bede juz grzeczny Quote Share this post Link to post Share on other sites
keroo 8 Posted September 13, 2023 Mój Nick/ID konta Discord : kero. Za co dostałem bana : nie wiem sam wysłalem historyjke nagły pineniądz Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę jest bardo aktywnym graczem na discord prosze ne bede juz ope ope Quote Share this post Link to post Share on other sites
Negzu 2 Posted September 18, 2023 (edited) Mój Nick/ID konta Discord : negzu#0000 Za co dostałem bana : prawdopodobnie za obraze Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: żałuję, że ująłem to w takich słowach, powinienem napisać to innaczej w mniej wulgarnym języku Edited September 18, 2023 by Negzu 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jansiu 5 Posted November 15, 2023 Witam Mój Nick/ID konta Discord : dzonymakalesonyZa co dostałem bana : za wskazanie na zbyt wysokie BMI u administracji w propozycjach (byłem niezywkle SFRUSTROWANY jak to hayerita napisał alienowaniem się administracji od innych graczy)Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: odsiedziałem swoje i tak jak wardf powiedzial kazdy zasluguje na 2 szanse Pozdro byczki z fartem (poza Widzewiakiem) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jansiu 5 Posted December 28, 2023 W dniu 15.11.2023 o 18:31, jansiu napisał: Witam Mój Nick/ID konta Discord : dzonymakalesonyZa co dostałem bana : za wskazanie na zbyt wysokie BMI u administracji w propozycjach (byłem niezywkle SFRUSTROWANY jak to hayerita napisał alienowaniem się administracji od innych graczy)Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: odsiedziałem swoje i tak jak wardf powiedzial kazdy zasluguje na 2 szanse Pozdro byczki z fartem (poza Widzewiakiem) pullup Quote Share this post Link to post Share on other sites
szmig 0 Posted April 28 Elo Mój nick/ID konta Discord: szmig Za co dostałem bana: Gif Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: nie wyrobię już bez dostępu do discorda pięknego servera pixelmon.pl obiecuję że już nie będe wysyłać tego typu Gifów Quote Lider Sali BF OpiekunPalacu ??.??.2021 -> ??.??.2022 Lider Sali BF PanSalonu ??.12.2022 -> 23.10.2023 Lider Sali Electric 14.12.2023 -> 28.02.2024 Share this post Link to post Share on other sites
Hasek 1 Posted June 10 (edited) . Edited June 11 by Hasek Quote Były lider Fighting, Opiekun pałacu, Helper oraz Burmistrz Share this post Link to post Share on other sites