Mundek501 0 Posted March 10, 2023 Potrzebuję pomocy co do hasła do konta. Przeważnie gram ze sporymi przerwami i ostatnio grałem około roku temu. Wtedy przy zalogowaniu miałem sporo rzeczy pozamienianych (m.in. poki w pc). Dzisiaj chciałem wrócić do gry i lecz nie jestem w stanie się zalogować i wyskakuje że błędne hasło (a jestem go pewny bo nawet miałem zapisane notatniku w tel.) Prosiłbym o pomoc w odzyskaniu hasła do konta Mundek501 Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted March 11, 2023 Czy posiadasz jakieś zrzuty ekranu lub inne możliwe potwierdzenie, że jesteś właścicielem konta? Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
Mundek501 0 Posted March 11, 2023 Niestety będzie z tym ciężko. Nigdy nie myślałem że się może przydać. Jedynie co to mogę pokazać maila ([email protected]) który jest taki sam jak mój login w grze i pokazać że mam go przypiętego wszędzie indziej (fb, olx, yt i wgl) oraz jeśli nie zmienił ten ktoś poków w pc to część pamiętam jak była ułożona Share this post Link to post Share on other sites
Mundek501 0 Posted March 12, 2023 Chociaż w sumie przypomniało mi się jeszcze że wykupowałem 2 razy svipa i powinny być wpłaty ode mnie w waszej historii wpłat na sms shop. Jak podam wam swoje dane to nie wyświetli się wam tam do jakiego konta była ta wpłata? Share this post Link to post Share on other sites