Wardf 2147483647 Posted February 21, 2023 Podanie o UnBan/UnMute: Krótko i na temat. Prawie każdy zasługuje na drugą szansę, więc jeśli dostałeś bana lub mute na zawsze napisz podanie według poniższego wzoru : Mój Nick : Za co dostałem bana/mute : Od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : Nie interesuje nas ile kupiliście PP, czy jak bardzo wam się nasz serwer podoba! UWAGA!: Pisanie nie na temat, dyskusje i inne posty zostaną usunięte. Spam o unbana nie przynosi rezultatów. Prośby o unmute czasowe zakazane - kara sama mija nawet jeżeli byłaby na miesiąc. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
piter132 2 Posted March 29, 2023 Mój Nick : piter132Za co dostałem bana/mute : Handel+wyzwiskaOd kogo(jeśli wiemy to piszemy) : DenekDlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : Minęło już sporo czasu, wiele rzeczy przemyślałem i chętnie bym pograł dla zabicia nudy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted March 29, 2023 Był ub all, nie licząc może 3-4 graczy, którzy mieli bardzo świeże bany, albo nie zasłużyli na 2 szanse. Trochę dziwne, że nie masz ub. Również były wcześniej podania o UB bez clear konta, więc prawdopodobnie jest ono wyczyszczone. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
_BlackBlood 0 Posted May 21, 2023 Mój Nick : _BlackBloodZa co dostałem bana/mute : RasizmOd kogo(jeśli wiemy to piszemy) : nie ma tego podanegoDlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : dostałem perm bana na nick ihateni66ers666 a nie było mnie nigdy na serwerze. Przez to nie mogę wejść nawet z mojego nicku. Proszę o unbana na mój nick z minecraft premium (podany w 1 podpunkcie). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Qubik18 0 Posted June 25, 2023 (edited) Mój Nick : Qubik18 Za co dostałem bana/mute : Próba Handlu Od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : Nie Wiem Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : Próbowałem handlować lecz nie zrobiłem tego jest to mój 1 ban więc pograłbym sobie znowu trochę na serwie po długiej nieaktywności Edited June 25, 2023 by Qubik18 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Masny_Tryhard 0 Posted July 11, 2023 mój nick: Masny_Tryhard za co dostałem bana: obrażanie graczy na multikoncie i spam tym od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : Najprawdopodobnie wardf Dlaczego powinniśmy ci zdjąć: ban został nadany kilka miesięcy temu. Żałuję za to i obiecuję poprawę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted July 28, 2023 Aktualne UB: - Masny_Tryhard. Na poczekaniu/do wyjaśnienia: - Qubik18 - W przypadku handlu za PSC jest kwestia z tym, że będzie to związane z clear/resetem konta lub zablokowaniem samego konta, a zezwoleniu graczu na grę na nowym. - _BlackBlood - Upewnij się, że podałeś prawidłowy nick. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
pistacja0 0 Posted August 6, 2023 (edited) Nick: pistacja0 Za co dostałem bana: Nie wiem Jeszcze konta nie stworzyłem, więc chyba go nie ma w waszym systemie. Witam. Pobrałem pixelmony i spróbowałem stworzyć konto, ale piszę, że gracz: "gazowanysos69" jest zbanowany i ja przez to też nie mogę grać na serverze. Nie grałem jeszcze nawet w tą grę a już mam bana. Proszę o unbana Edited August 6, 2023 by pistacja0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PokeTrenerZygzak 0 Posted August 14, 2023 morcix wyzywanie innych każdy zasługuje na drugą szanse i dajcie mi tydzień jeśli będę nadal wyzywał to mnie zbanujecie a jeśli nie, będę mógł grać dalej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sneaky_ 2 Posted November 16, 2023 Mój Nick : Sneaky_/dawiodmens Za co dostałem bana/mute : powód " , " Od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : bodajże Rewolucjonista Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę: Chciałbym zobaczyć jak tam serwer prosperuje, pograć może, popisac ze znajomymi, bana dostalem nieslusznego, wiadomosc ktora otrzymal rewolucjonista od widzewiaqa zawiera nie prawdziwe informacje, miala to byc zemsta za pomoc w wywaleniu go tymczasowo na bana, nie napisalem podania wczesniej poniewaz nie mialem ochoty grac, ale wrocil moj kochany grubasek na serwer i w sumie bym pogral, dziekuje mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie unbana 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Siematumisiak 0 Posted December 4, 2023 cześć bym chciał wyjść z klatki z małpami nie wiem za co tam jestem jestem już tam z 3/4 miesiące i bym chciał wyjść bo bym chciał se pograć pozdro nick Siematumisiak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wortessini 0 Posted December 19, 2023 (edited) Mój Nick : WortessZa co dostałem bana/mute : Handel pscOd kogo(jeśli wiemy to piszemy) : -Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : Chciałbym zacząć od przeprosin za wszelkie nieprawidłowości, które doprowadziły do mojego zbanowania. Zrozumiałem, że złamałem zasady serwera i przepraszam za wszelkie niedogodności, jakie to spowodowało dla Waszej społeczności. Przez ten czas intensywnie pracowałem nad poprawą mojego zachowania i zrozumieniem zasad serwera. Pragnę uczestniczyć w Waszej społeczności z poszanowaniem reguł i zasad, które obowiązują na serwerze. Proszę o ponowne rozważenie mojej sprawy i ewentualne zniesienie bana. Zobowiązuję się, że będę przestrzegać wszelkich zasad i postanowień serwera, oraz uczestniczyć w życiu społeczności z poszanowaniem dla innych graczy. Bardzo zależy mi na powrocie na Wasz serwer i ponownym doświadczeniu przyjemności z gry w Waszym towarzystwie. Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego podania oraz za zrozumienie. Z poważaniem, Wortess Edited December 19, 2023 by Wortessini Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kapiszi 7 Posted December 26, 2023 Mój Nick : Kapiszi Za co dostałem bana/mute : w sumie to nie wiem Od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : chyba szczerba Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : wbiłbym sobie powalczyć na turniejach jakiś 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emilka2009 3 Posted May 21 Mój Nick : imgresik Za co dostałem bana/mute : handel Od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : pewnie wardf Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : Jestem młodą zaradną osobą zrobiłem sporo dla tego community, pomagałem w rozwoju serwera co widać do dziś dzień, jeden wybryk z handlem był przeze mnie nieodpowiedni i nigdy na pewno się nie powtórzy, ale nie powinien mnie skreślić do dalszej gry. Wróciłbym do mojego kochanego zebusia który cały czas na mnie czeka z ciepłym obiadem na serwerze, a także do reszty graczy od których mogę się uczyć a także do tych których ja mogę czegoś nauczyć 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hasek 1 Posted June 11 Mój Nick : Hasek Za co dostałem bana/mute : Latałem na odpale w sylwestra Od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : Wardf Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : 3 miechy siedziałem na banie, kolejne 3 w więzieniu, to już chyba czas tego typu 1 Quote Były lider Fighting, Opiekun pałacu, Helper oraz Burmistrz Share this post Link to post Share on other sites
paczka03 0 Posted June 16 Witam, dostałem bana na koncie twoforyou123 i nie mogę wejść na serwer z innego konta dlaczego tak się stało. dostałem bana za promowanie innego serwera i bardzo przepraszam ale przypadkowo wkleiłem link do serwara ponieważ nie zwróciłem uwagi na to co wklejam bo myślałem ze coś innego mam skopiowanego i nie chciałem tego robić proszę o unban bo nie mogę nawet grać na innym koncie a moje główne konto to jest paczka003 i mam tam svip i jestem bardzo aktywnym graczem i zaufanym a stworzyłem konto kolejne bo chciałem zobaczyć umiejętności pvp od innych graczy i nie chciałem się zdradzać jako paczka003. Jeszcze raz przepraszam za taką sytuację i bardzo proszę o unban. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piter132 2 Posted June 24 @paczka03 jak masz bana na ip to na żadnym nicku nie wbijesz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzechu 0 Posted July 13 Mój Nick : N3JT Za co dostałem bana/mute : nawet nie wiem, chciałem wrócić do grania po paru latach, a tu nagle ban na koncie, nie wiem ale mozliwe ze ktos mi sie wbił na konto i za cos ban wleciał Od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : nie wiem Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : Nie musicie, ale chciałem po prostu pograc sobie po paru dobrych latach na serwerze ponieważ fajne chwile spędziłem tutaj, bardzo byłoby mi miło jakbym dostał unbana, pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzechu 0 Posted July 24 W dniu 13.07.2024 o 23:29, Grzechu napisał: Mój Nick : N3JT Za co dostałem bana/mute : nawet nie wiem, chciałem wrócić do grania po paru latach, a tu nagle ban na koncie, nie wiem ale mozliwe ze ktos mi sie wbił na konto i za cos ban wleciał Od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : nie wiem Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : Nie musicie, ale chciałem po prostu pograc sobie po paru dobrych latach na serwerze ponieważ fajne chwile spędziłem tutaj, bardzo byłoby mi miło jakbym dostał unbana, pozdrawiam. @Wardf Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted July 25 @Grzechu z tego co widzę to ban był za psc. Nie mam jak teraz sprawdzić czy faktycznie ktoś się włamał czy nie aktualnie. Jak sprawdzę dokładniej co i jak to dam znać. @paczka03 zdejmę Ci bana, jak będę w domu. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted July 29 Obydwaj dostali ub. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted August 11 Lol. Niezły mulciak widzewiak. Ban za omijanie bana. Pozdrawiam. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
Wardf 2147483647 Posted August 11 Dobra, widzę, że troll power w szczycie i nie ma sensu tutaj utrzymywać osoby, która woli się bawić. A mam potwierdzenie w postaci logów. Quote Kontakt: DSC: Wardf#0044 Forum: Welp, Me Share this post Link to post Share on other sites
RaksoRoyale 0 Posted August 22 (edited) Mój Nick : RaksoRoyale (ban na nicku xmystogan) Za co dostałem bana/mute : za bycie zjebem i wyzywanie marcina pokemona Od kogo(jeśli wiemy to piszemy) : Nika17 (i guess) Dlaczego powinniśmy Ci zdjąć karę : nie będę ukrywał byłem jednym z aktywniejszych graczy na serwerze pomagającym budować społeczność żałuje tego co odjebałem (byłem najebany co nie jest usprawiedliwieniem aczkolwiek w pewnien sposób podkreśla stan podczas którego otrzymałem słuszną blokade) no ogólnie sorensen i już nie będę wyzywał no i nie ukrywam nie będę już tak robił tylko se powalcze turnieje Edited August 22 by RaksoRoyale Quote Były Szef Rock Share this post Link to post Share on other sites
Guest stary_jary2 Posted September 14 Mój Nick: stary_jary2 Za co dostałem bana/mute: Próba kupna za psc Dlaczego powinniśmy Ci zdjąc kare: Racja pisalem z typkiem na serverze i na dc, lecz nic nie chcialem kupic tak naprawdę tym bardziej za psc, chcialem po prostu sprawdzić czy by sprzedał ponieważ kiedyś sprzedawał i myślałem ze sprzeda znow i jego zachowanie sie nie poprawiłlo. Owszem mogłabyć to sluszna blokada konta przez to ze tak to wygląda na screenshotach lecz naprawde nic nie chciałem kupić. Tak to wygląda w mej sytuacji, licze na wybaczenie i na drugą szanse. Quote Share this post Link to post Share on other sites