Troll551 3 Posted Monday at 07:11 PM DOBRY WIECZOR! Na naszej wyjątkowej mapie Wielkanocnej ukryłem 12 Jajek ( NPC TOGEPI ) Ale uwaga – te małe słodziaki są sprytne! Chowają się w.... /warp easter 2025 Waszym zadaniem jest: ODNALEŹĆ jak najwięcej zaginionych Togepi do 22 Kwietnia Godziny 20:00! (Tak, do 20:00. Togepi po tej godzinie idą spać. I nie lubią, jak się je budzi). Kilka zasad tej jajecznej misji: - Osoba, która znajdzie jakieś Jajko ( Togepi ) wysyła je do mnie na discorda: daw1ss Z Numerkiem Jajka oraz Screnem - Osoba, która znajdzie pierwsza, wszystkie 12 jajek przed czasem Wygrywa odrazu! Oraz pisze pod postem "Znalazłem 12 jajek!!" - Każde znalezione jajko się liczy – ale uwaga na podróbki! (Togepi z Flaga Ukrainy? Podejrzane). Nagroda? Nagroda jest dla Pierwszej osoby, która znajdzie jak najwięcej, lub WSZYSTKIE JAJKA!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
FireXBartus 0 Posted Monday at 09:01 PM Znalazlem 12 jajek! Share this post Link to post Share on other sites
Troll551 3 Posted Monday at 09:04 PM Uff jak dobrze! Jeden przykladny gracz Uzbieral dla mnie Wszystkie jajka. Byl nim Firexbartus! Gratulacje! Share this post Link to post Share on other sites