pi30rat 1 Posted March 25 (edited) Witam was tego pięknego niestety poniedziałkowego dnia Choć jest poniedziałek to i tak można dobrze się dziś bawić. Jak się zapytacie. Otóż można robić PISANKE!!! Zasady: -Żeby wziąć udział w konkursie musicie zrobić własnoręcznie(nie w programie graficznym) pisankę (z swoim Nickiem w tle) i wysłać jej zdjęcie pod postem -Wygrywają aż 3 osoby więc liczę na waszą kreatywność -Pisanki można wysyłać do 6 kwietnia do godziny 23:59 -Ocenianie może chwilę potrwać ale będzie warto bo nagrody funduje ADMINISTRACJA!!!! p.s: Osoba musi być aktywna ZAKAZ PLAGIATU!!!! Edited April 6 by pi30rat Share this post Link to post Share on other sites
jansiu 5 Posted March 25 Może nie klasyczna pisanka ale jajo ukrecone w warsztacie u taty 😎 pozdro swirki 1 Share this post Link to post Share on other sites
MiLy 2 Posted March 29 Imo pierwsza pisanka jaką robiłem w życiu... Bardzo się starałem 😕 Wpadłem na pomysł żeby pisanka przedstawiała wyglądem Electrode'a ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
PurpleGrimmace 0 Posted March 30 moja pisanka skibidisigma Share this post Link to post Share on other sites
zjebstrike 36 Posted April 1 Moje pisanki w postaci mareepa, spoinka i klasycznego pokeballa. nick: zjebstrike Zdjęcia: https://imgur.com/a/NB3fcr3 Share this post Link to post Share on other sites
[email protected] 2 Posted April 3 zrobilem jajo. bardzo sie staralem i mam nadzieje ze sie podoba bo mi tak!!!! mama tesz muwila ze bardzo ladne ale nie wiem czy nie klamala bo jestem jej synem i zeby nie bylo mi pszykro. to nie muj pokuj jak cos (nie mam rurzowych scian jak jakas baba) tylko akurat w pokoju siostry bylo ladne oswietlenie bo ja mam okno od pszeciwnej od slonca strony i slabo siwatlo bylo widac 1 Share this post Link to post Share on other sites
pi30rat 1 Posted April 7 (edited) 1 MIEJSCE zajmuje zjebstrike z ilością 43/50 punktów (Wybrana legenda OU z naturką) 2 MIEJSCE zajmuje zosik13 z ilością 40/50 punktów (naturka/31/abilitka do legendy tieru UU) 3 MIEJSCE zajmuje mily_gosciu z ilością 26/50 punktów (Losowa ultrabestia) Edited April 7 by pi30rat Share this post Link to post Share on other sites