MufinowskiPL 15 Posted December 17, 2023 Cześć, w tym roku na naszej pixelmonowej mapie ukrył sie pewien urwis.. Doszły mnie słuchy, że próbuje zniszczyć tegoroczne święta! Musisz go jak najszybciej odnaleźć! Co macie zrobić? Odnajdźcie npc z nazwą grinch i datą 17.12.2023 i zróbcie sobie z nim screena (na screenie musicie być widoczni wy i grinch)Grinch--->Rillaboom z txt!Zasady: Wygrywa tylko jedna osobaScreena dajecie pod tematem ZAKAZ EDYTOWANIA POSTU! Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted December 17, 2023 (edited) PIERWSZA PODPOWIEDŹ! Leci mi katar, ale tu zimno.... P.S nie musi być to NPC, może być np guzik, albo wejście! nastepna podpowiedz 20:00 Edited December 17, 2023 by MufinowskiPL Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted December 17, 2023 Podpowiedź nr 2: Jest to guzik Jutro w losowym momencie wrzuce podpowiedz nr 3 i 4 Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted December 18, 2023 Podpowiedź nr 3 Jest on blisko respu POKEMONA/ÓW Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted December 18, 2023 Podpowiedz nr 4 Niedaleko tego guzika, coś w powietrzu umyka. Jakby z ziemii przez kosmitów wyrwane, trochę zamieszkane? Czy tak blisko nie wiem, jednak obszar poszukiwań to zawęża, dlatego szukajcie tego zielonego pierza! Share this post Link to post Share on other sites