pts24 0 Posted November 26, 2023 Mam działkę na osiedlu i na warp cv, a na działce na warp cv trzymałem skrzynkę z ck. Po przerwie około miesiąca chciałem zagrać w halloween event a jak zobaczyłem w skrzynki nie mogłem znaleźć ck ani na osiedlu ani na tej działce ani w ec. Permisję do działki mam tylko ja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Artych77 1 Posted November 26, 2023 Było czyszczenie cukierków z mapy. Administracja wysyłała komunikat na serwerze Dsc. By nie znikło należało przenieść je do swojego banku. Raczej nie uda się ich odzyskać :(( Quote Share this post Link to post Share on other sites
pts24 0 Posted November 28, 2023 (edited) Tyle lat grałem w tę grę i nagle wszystko zniknęło WSZYSTKIE moje ck były w skrzynkach mam legendy które bym mógł sprzedać choć po tej informacji odechciało mi się już grać ale dziękuję za poinformowanie mnie Edited November 28, 2023 by pts24 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Artych77 1 Posted November 28, 2023 Polecam napisac do Administracji w wiadomosci na dsc z jakimis ss moze da sie cos jeszcze zrobić Będę trzymał kciuki Quote Share this post Link to post Share on other sites
pts24 0 Posted November 29, 2023 Nie stety nie mam żadnych ss a bez tego mi się nie udało dziękuję za wszelkie starania i życzę miłej gry Quote Share this post Link to post Share on other sites