Hayer 8 Posted November 14, 2023 Elo witam wszystkich, tak nie rozchodząc się za bardzo odchodzę z serwera ponieważ uznałem, że marnuje czas i wolał bym go wykorzystać na coś bardziej produktywnego, w mojej głowie siedziało to już wcześniej ale dopiero teraz udało mi się podjąć tą decyzję TIME FOR GRIND 😈😈😈 (oddaje moda, miejsce na e4, opiekuna e4 i lidera sali psychic). Z góry chciałbym podziękować wszystkim z którymi miałem styczność za grę no i co powodzenia. (Co do administracji powstanie osobny pościk, ten jest ściśle do pożegnania się) 1. Community (wiem cringe ale jako że to tradycja to macie liste pozdrowień dla dobrych ziomeczków z serwisu, którzy są dobrymi zadymiarzami i osobami godnymi zaufania 🤓🤓) Mateusz 1337 - najlepszy ziomo na serwisie, mimo tego że też pixelmonki sobie odpuścił wszystko do czego tutaj doszedłem jest w dużej mierze jego zasługą, mimo wielu głupich rzeczy które odwalaliśmy nic nie wyszło na światło dzienne Top3 - giga dobry ziomeczek z którym założyłem najlepszą gildię zadymiarzy, mamy za sobą setki walk razem i dzięki niemu stałem się dużo lepszym graczem pokimonków Kborowiak (Aneta) - najelpszy champion na serwisie i giga dobry ziomeczek, miło wspominam robienie tierlist i wspólne rozmowy, szkoda że mimo bycia zaufaną osobą skonfił się na niego pewien modzik z ego w kosmosie Szeftotalny - mimo tego, że wiem o wielu krzywych akcjach, które zdarzyło mu się odwalić, nigdy na nim nie przejechałem i zawsze był dla mnie dobrym ziomem jak i współzałożycielem najlepszej gildii Owca i Illyachan - dobre ziomeczki z gildii również godne zaufania, najlepsze poddymianie na serwie (kiedys dostaniesz helpera illyachan uda ci się) Piter132 - giga dobry ziomek na którym się nie przejechałem nigdy, jakby mniej lizal odbyty byl by jeszcze wiekszym koxem Kosal1v3 - ronaldo pixelmonów Bartek15615 - młody talent i przyszły champion Kacperski654 - kiedys szczur teraz git (szkoda ze dalej jest gejem) Kapitan_Speed - dobry ziomek nic dodać nic ująć Imgresik - naczelny poddymiarz (bede wbijac na dc czasami kotku) Zjebstrike - niedoceniany zadymiarz Mulciakk - dobry ziomek i młody talent Fjutiii - dobry ziomek mam nadzieje ze alkochol i cpanie go nie zniszczy Reszta pozdrowień Reszta nipów Gildia KKK Gildia TF Gildia CDK Gildia WP Gildia Masno ( w szczególności shander i xkees) sterydy_sterydus_sterydy aka koxy_koxus_koxy konfienie1282 rudy rakso clash royale mateosuper420 spermer666 po27 oliku xdpokemons okus kuba1282 blackjack wielki waldi srapiszi smurfyz flasz przydupasy widzewiaka mrwózekinwalidzki zjarus i stoner kubix122 szczerba (dzięki za moda) _dallas_ (dzięki za helpera) wardf seboszpl (pierwszy ziomo na serwisie) ziomsonpl nika17 dosikkokosik rumel12 - oddaj kradzionego zekroma neuronowi neuronn Razen Adayo Taki_fajny denek lili13 jumbo patro11 jeśli kogoś zapomniałem to sora bratki mam beznadziejną pamięć do takich rzeczy LIsta C wordów (gildia gejów nie pozdrawiam i nie polecam im ufać) Krajgutopies - gratuluje skonfienia się na swojego ziomeczka i swojego zachowania ego wyleciało w kosmos od moda na serwerze pokemon 555dudu - farmazon, nastawianie ludzi przeciwko sobie xmarisay Lista pajacy (nie mam nic personalnie ale pajacerka i cyrk) Kuba112pl Adamantis (jeśli prawdą jest, że chciałeś płacić plnami za dowody na mnie XD) Asiek Iceheart (jesteś ok ale odwaliłeś tyle głupot w przeszłości ze nie mogę cię tutaj nie wpisać) pawlo2 za czasów enderdragona latającego po spawnie janosik wielkikefir wielkikevlar piotrek od doxingu ten mod gangster Co do legend i poczków moich - nie będę ich sprzedawać za psc i nic nikomu nie oddaje pluje na biede Co do administracji to zrobię drugiego osobnego posta opisującego sytuacje (nie musicie się obawiać, żadnych prywatnych informacji wyciągać nie będę, nie mam wam za złę) E4 - jako, że odchodzę z opiekuna będę szukać jeszcze osoby, która na zastąpienie mnie się nadaje (kiedyś wbije po championa więc bądźcie gotowi 🤓) Quote Share this post Link to post Share on other sites
emilka2009 3 Posted November 14, 2023 pozdro ciagnij wora Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosal1v3 19 Posted November 14, 2023 Sadeg 3maj sie bratqu bratqu Quote Lider Dragon od 23.08.2023 - 26.04.2024 Członek E4 od 11.10.2024 - xx.xx.xxxx Burmistrz /Warp Pc4 G.O.A.T Share this post Link to post Share on other sites
kuba1282 1 Posted November 14, 2023 3Maj sie bratku Sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartek15615 7 Posted November 14, 2023 (edited) Hayer jesteś dobrym ziomkiem . Pamiętam jak mnie uczyliscie grać z borowikiem to wam głównie zawdzięczam gdzie aktualnie jestem 3maj sie bratku Edited November 14, 2023 by Bartek15615 Quote LiderBFWłaścicielDomu od 12.05.2021 do 22.9.2021 LiderIce od 06.10.2021 do 06.01.2022 LiderBFMistrzareny od 11.09.2022 do 04.12.2022 liderDragon od 27.12.2022 do 25.03.2023 LiderPsychic od 23.12.2023 do 18.05.2024 LiderPoison od 28.05.2024 do 10.07.2024 LiderGhost od 07.11.2024 do Członek E4 od 09.09.2023 do 13.06.2024 Członek E4 v2 od 11.10.2024 do Burmistrz PC6 Share this post Link to post Share on other sites
RaksoRoyale 0 Posted November 14, 2023 Trzymaj sie hayer kc misiu Quote Były Szef Rock Share this post Link to post Share on other sites
MufinowskiPL 15 Posted November 14, 2023 (edited) pa hayer 😞 mam nadzieje ze 2 czesc wielkiego waldiego ci sie spodoba Edited November 14, 2023 by MufinowskiPL Quote Share this post Link to post Share on other sites
mlamla 3 Posted November 14, 2023 siema hayer uwu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elmoren 0 Posted November 14, 2023 (edited) Oj maksiu tyle razy sie wyzywliśmy ale i tak cie kc rozmowy z tobą albo robimy razem ze siebie pajcy wyzwających sie albo normalne rozmowy kc maksiu nie zapomne cie nigdy kocham alan hajer #duduinwalida #hayerkochamcię Pisze na tel jaks cos tu keroo Edited November 14, 2023 by Elmoren Quote Share this post Link to post Share on other sites
Timeless 1 Posted November 14, 2023 Pozdro Maksiu trzymaj sie tam. Ps. Dudu to inwalida i hydrant chuj mu w dupe pozdro 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
top3 12 Posted November 14, 2023 (edited) Kobieto to Trójmiasto a nie São PauloBudzę się ze ssaną pałą dzwoni do mnie trap phoneHalo Lamusiaku to twój lachociąg dzwoni po to samo co ostatnioJa nie mam teraz czasu idę robić paszport kolezanko poshyol vonShow must go on jak nawijał kiedyś gwiazdorVayamos compañeros kolezanko robię pieniądzPrzy tym robię pesos przy tym robię dymJak twój e papieros nowy Larry FlyntElo elo eloAlbo Napoleon tylko większe berłoSikam na wasz resort sikam w twoje BenzoWymyśliłem dress codeMobbyn Mobbyn odwrócony West Coast pozdro swirze nudno bedzie bez cb kc Edited November 14, 2023 by top3 3 1 Quote Lider BFWlascicielDomu x2, Water x2, Ghost, Rock, BFMIstrz Aren, Ice E4 zalozyciel najlepszej gildi na serwie NIP Legenda :G Share this post Link to post Share on other sites
XDpokemons 6 Posted November 14, 2023 Nara jak coś wpadaj na bata Quote x2 Burmistrz PCV x2 Członek E4 Następny Lider sali Flying Share this post Link to post Share on other sites
ksane 1 Posted November 18, 2023 kocham cie hayer, nigdy cie nie zapomne, LECISZ Z PROGRESEM W ZYCIU JAK CALA GILDIA MASNO NA BANIE POZDRO Quote Lider Ghost - 2021-2022 Lider Electric - 2022 -2022 Wiceburmistrz ph i ph 2 - 2021-2023 Admin dc pixelmon pl oraz moderator - pol roku gracz od 2016 // aka Shander Share this post Link to post Share on other sites
Hasek 1 Posted November 18, 2023 rel pozdro Quote Były lider Fighting, Opiekun pałacu, Helper oraz Burmistrz Share this post Link to post Share on other sites