Douchebag_Genie 1 Posted September 13, 2023 Witam, jestem Dżinem, który spełnił Twoje jedno życzenie. Wykorzystuje kiepskie sformułowania ludzi, wyrażając życzenia, aby ich oszukać. Czego sobie życzysz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hayer 8 Posted September 13, 2023 Dodaj moda na wózek inwalidzki na serwer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Douchebag_Genie 1 Posted September 13, 2023 Spełnione. 1 sekunda posiadania wózka kosztuje 200s ck, a jeżeli gracz nie ma tylu to czyści mu konto i banuje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Douchebag_Genie 1 Posted September 13, 2023 Spełnione, ranga kid_admin jest gorsza od rangi trenera. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KamiquerPL 0 Posted September 13, 2023 prosze o osobe ktora bedzie miala groudona fajnego ofensywnego zebym mogl go kupic od niej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
keroo 8 Posted September 13, 2023 Ban 555dudu okok dam top1 arce Quote Share this post Link to post Share on other sites
Douchebag_Genie 1 Posted September 13, 2023 40 minut temu, krajgutokocur napisał: e dzin mam jeszce jedno zyczenie dasz mi jajko za lidera? xdddd (najleoiej z groudonem) 39 minut temu, KamiquerPL napisał: prosze o osobe ktora bedzie miala groudona fajnego ofensywnego zebym mogl go kupic od niej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spełnione. Kragutokocur dostaje jajko z groudonem, które zostaje sprzedane kamiquerpl za powietrze, a jajko na nieskończoną ilość kroków do wyklucia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Douchebag_Genie 1 Posted September 13, 2023 29 minut temu, keroo napisał: Ban 555dudu okok dam top1 arce 555dudu dostaje bana na 0.00000000000000000001s i tracisz groudona. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KamiquerPL 0 Posted September 13, 2023 ja nie chce jajka krajga, wole swoje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Douchebag_Genie 1 Posted September 13, 2023 Spełnione. Twoje "jajka" to jajka groudona. Wkurzony groudona będzie cię ścigać aż nie odzyska "jajek". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hayer 8 Posted September 13, 2023 6 godzin temu, Douchebag_Genie napisał: Witam, jestem Dżinem, który spełnił Twoje jedno życzenie. Wykorzystuje kiepskie sformułowania ludzi, wyrażając życzenia, aby ich oszukać. Czego sobie życzysz? Mrnivis traci lidera ghost i zyskuje w zamiar wózek inwalidzki i wizytę u logopedy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Douchebag_Genie 1 Posted September 14, 2023 MrNivis traci lidera na chwile, aby potem go odzyskać oraz dostaje wózek do złożenia i zaproszenie do logopedy. Quote Share this post Link to post Share on other sites