k6l41234 0 Posted May 20, 2023 witam chciałbym zaproponowac nawą range ''kapus'' jego zadaniem bedzie rozwiazywanie sporow mutowanie i ogolna pomoc admionom poniewaz admini maja nie raz wazniejsze sprawy niz ze jakis trener np nie potrafil sie porozumiec i spami na czacie wiadomosciami typu ''sCaMeRr'' ''ZlOdZiEi'' zadaniem osoby z taka ranga bedzie rozwiazywanie takich sporow dochodzenie zeczy typu kto kogo oszukal kto np bugowal event itp ranga bedzie podobna do helpera czy moda lecz z tego co ja wiem helperzy mody nie rozwiazuja takich problemow +nie zawsze jest admin mod czy osoba uprawniona do mutowania itp Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosal1v3 19 Posted May 20, 2023 1 minutę temu, k6l41234 napisał: witam chciałbym zaproponowac nawą range ''kapus'' jego zadaniem bedzie rozwiazywanie sporow mutowanie i ogolna pomoc admionom poniewaz admini maja nie raz wazniejsze sprawy niz ze jakis trener np nie potrafil sie porozumiec i spami na czacie wiadomosciami typu ''sCaMeRr'' ''ZlOdZiEi'' zadaniem osoby z taka ranga bedzie rozwiazywanie takich sporow dochodzenie zeczy typu kto kogo oszukal kto np bugowal event itp ranga bedzie podobna do helpera czy moda lecz z tego co ja wiem helperzy mody nie rozwiazuja takich problemow +nie zawsze jest admin mod czy osoba uprawniona do mutowania itp jest taka ranga juz nazywa sie helper pozdro 3 Quote Lider Dragon od 23.08.2023 - 26.04.2024 Członek E4 od 11.10.2024 - xx.xx.xxxx Burmistrz /Warp Pc4 G.O.A.T Share this post Link to post Share on other sites
smurfyz 12 Posted May 20, 2023 Ja na bieżąco robię takie rzeczy bez rangi pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites