Kicak 0 Posted May 9, 2023 Siema, w dużym skrócie - jak ktoś chce to niech odniesie się do sprawy (albo i napisze jak mnie ktoś widział). Dostałem niezasłużonego warna za 'słabą/brak aktywności' gdzie nic takiego nie miało miejsca. Jedyne co się dowiedziałem (od Wardfa oczywiście) to to że według systemu nie logowałem się od 30 kwietnia do 2 maja (co jest nieprawdą bo byłem z rana 1 maja na serwerze). Co dostaje lider za obecność? Warna - sam warn nie rusza mnie praktycznie, tylko sam powód za który go dostałem - czyli to co powinien robić lider - GRAĆ. (pomijając fakt że nie ma nigdy chętnych do walki) Tak czy siak - jeśli ktoś 1 maja rano widział mnie/ewentualnie pisał mi coś na pw to można się wypowiedzieć, jeśli nie to za parę dni zdejmie mi zjeb lidera (tym razem słusznie) bo w takim środowisku nie zamierzam się denerwować. Arrivederci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zjebstrike 36 Posted May 9, 2023 Od lidera wymagamy większej aktywności niż ta którą posiadałeś przez ostatnie dni stąd pojawiło się ostrzeżenie na twoim koncie. Słabszą aktywność zawsze można zgłaszać na forum w postaci urlopu. Ostrzeżenie jak dla mnie słuszne i zostaje bo nie było tej aktywności na serwerze z twojej strony. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kicak 0 Posted May 9, 2023 Brak aktywności - ponad 50% czasu spędzonego w walce. (Na serwerze siedziałem 4h47min a nie tak jak ty napisałeś 'ledwo dwie'). Z nich 2h21min spędziłem na walkach (dłużej się nawet nie dało bo nikt nie chce na sale przychodzić - takie jest zainteresowanie pvp na serverze że wpycha się mnóstwo gównoeventów kosztem pvp). Teraz to i tak mam to w dupie, nie wracam tam nawet. Nie warto poświęcać czasu na coś co z góry ma być potraktowane jak danie komuś w ryj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zjebstrike 36 Posted May 9, 2023 Nie wiem z jakiego okresu czasu ktoś ci sprawdzał aktywność ale najwidoczniej z większego niż ja to sprawdzam standardowo, więc trochę błędne możesz mieć informacje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kicak 0 Posted May 9, 2023 Okres czasu który był sprawdzany to majówka - tam system pokazuje 3d off, gdzie byłem 1 maja a jakimś cudem system logowania nie zarejestrował. Czasy obecności i walk są z 14 dni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mateosuper100 1 Posted May 11, 2023 W dniu 9.05.2023 o 21:44, zjebstrike napisał: Od lidera wymagamy większej aktywności niż ta którą posiadałeś przez ostatnie dni stąd pojawiło się ostrzeżenie na twoim koncie. Słabszą aktywność zawsze można zgłaszać na forum w postaci urlopu. Ostrzeżenie jak dla mnie słuszne i zostaje bo nie było tej aktywności na serwerze z twojej strony. Zjebstrike wymagasz od liderow aktywnosci moze sprecyzuj ile to ma byc plus minus i przy okazji powiedz co lider ma przez ten czas robic skoro nie ma z kim walczyc . Moze ma skakać po drzewach albo afczyc ( z czego to 2 mija sie z celem) i prosze nie pisz tylko o chodzeniu na eventy bo nie po to sa serwery pokroju hypixela itp żeby wchodzic na pixy tylko dla spleefa Quote Share this post Link to post Share on other sites