zjebstrike 41 Posted 15 hours ago Zagine艂y moje kochane Owieczki pom贸偶cie mi je znale藕膰 i otrzymajcie nagrody Zagine艂o: 5 zwyklych mareepow (1 mareep -聽 X wontertrade) 5 shiny mareepow (1 shiny mareep聽 -聽 X Losujpoke) 5 woolo zwyklych (1 wooloo -聽 X random jajka do pc) *jeszcze nie wiem jakie ilo艣ci b臋d膮 do zgarni臋cia xd Nagrody dla pierwszych os贸b kt贸re znajd膮 dan膮 owieczke Zeby zgarn膮膰 nagrode podajecie w tym temacie nick: ss z mareepem/wooloo: (lepiej dawa膰 ca艂e ss bo uci臋tych moge nie zaliczy膰) 聽 Kto pierwszy ten lepszy. Jedna owieczka mo偶e zosta膰 znaleziona tylko raz (ka偶da jest podpisana) Wszystkie owieczki s膮 na mapie g艂贸wnej Share this post Link to post Share on other sites
Krejzikapral 0 Posted 14 hours ago https://imgur.com/a/RA5ZV2X Share this post Link to post Share on other sites
zjebstrike 41 Posted 14 hours ago Mareep 1z5 - euro1 Mareep 2z5 - Mufin Mareep 3z5 - Osa Mareep 4z5 - osa Mareep 5z5 Mareep Shiny 1z5 - Mufin聽 Mareep Shiny 2z5 - euro1 Mareep Shiny 3z5 - osa Mareep Shiny 4z5 - KrejziKapral Mareep Shiny 5z5 - ColaZtesco Wooloo 1z5 - Euro1 Wooloo 2z5 - Mufin聽 Wooloo 3z5 Wooloo 4z5 - Euro1 Wooloo 5z5 - Taki_fajny Share this post Link to post Share on other sites
zjebstrike 41 Posted 14 hours ago (edited) Wszystkie owce zosta艂y odnalezione Mareep 1z5 - euro1 Mareep 2z5 - Mufin Mareep 3z5 - Osa Mareep 4z5 - osa Mareep 5z5 - Mufin Mareep Shiny 1z5 - Mufin聽 Mareep Shiny 2z5 - Mufin Mareep Shiny 3z5 - osa Mareep Shiny 4z5 - KrejziKapral Mareep Shiny 5z5 - ColaZtesco Wooloo 1z5 - Euro1聽 Wooloo 2z5 - Mufin聽 Wooloo 3z5 - Taki_fajny Wooloo 4z5 - Euro1 Wooloo 5z5 - Taki_fajny Nagrody: Wooloo - 5 jajek Shiny Mareep - 15 LP Mareep - 15 WT Nagrody wydane, dzieki za udzial. 聽 Edited 10 hours ago by zjebstrike Share this post Link to post Share on other sites