MufinowskiPL 16 Posted November 25 Witam, przychodzę do was z informacjami o konkursie który będe prowadził, ponieważ jeszcze wcześniej go nie robiłem więc żebyście wszyscy byli po prostu gotowi. Na czym to Polega? Jest to trochę podobne do Zgadywania Losujpoke które już dobrze znacie, ale działające na innych zasadach. Info NR 1 -Event będzie odbywał się na discordzie. Ja przygotuje specjalną pule ok. 200 pokemonów, z których będziecie zgadywać. (Tą pule wstawie tutaj około dzień przed eventem) INFO NR 2 -W evencie chodzi o to, że będę na specjalnej stronie/kole fortuny losował numerki, do których będzie przypisany Pokemon. Waszym zadaniem jest zgadnąć w danej rundzie jakie pokemony zostaną wylosowane, i tak samo jak w przypadku zgadywania losujpoke- kto zgadnie pokemona, wygrywa 1 punkt. INFO NR 3 -Przewiduje około 40-50 rund, NAGRODY ZA TOP3 INFO NR 4 EVENT ODBĘDZIE SIĘ 21 GRUDNIA O GODZINIE 19:00 Przykład: Będziecie mieli na puli przed kazdym pokiem napisany numerek, od 1 do 200, Przykładowo bidoof-67. Wtedy ja losuje 10 randomowych numerków od 0-200 na kole fortuny, i jezeli w waszych podanych 4 numerkach będzie ten bidoof, dostajecie punkt. Świąteczna ZASADA -Jeżeli komuś uda się zdobyć 3 z 4 pokemonów W JEDNEJ RUNDZIE zdobywa świąteczny SPIN na kole, na którym są nagrody jak świąteczny BOX czy losowa legenda ICE. Powodzenia! Share this post Link to post Share on other sites